Szeretnéd eredményesen és hatékonyan kezelni a Facebook hirdetéseket?

Tanuld meg bárhol, bármikor!

online-trening-lista

Az, hogy érdemes Facebookon hirdetni, ma már nem kérdés.

Cégek és esettanulmányok tucatjai igazolják, hogy a Facebook hirdetés hatékony akár kisvállalkozásról, akár multiról van szó.

Hiszen a Facebookot Magyarországon több mint 5 millió ember használja rendszeresen, akik naponta 2-3 órát töltenek el a rendszerben átlagosan. Őket szinte név szerint lehet megszólítani hirdetésekkel.

Viszont a Facebook hirdetési rendszere összetett, folyamatosan fejlődik, rendszeresen változik.

Ha meg akarod tanulni, hogy hogyan érhetsz el üzleti sikereket ezen a felületen, és hogyan támogathatod üzleti céljaidat a Facebook segítségével, meg kell ismerkedned részletesen ezzel a hirdetési rendszerrel. Erre az egyik legjobb megoldás az az online tréning, amit több, mint 4 év Facebook hirdetés oktatási tapasztalata alapján állítottunk össze.

Te most otthonról is elsajátíthatod ugyanazt a tudást, amit az élő tréningjeinken megmutatunk a cégvezetőknek, vállalkozóknak és marketingeseknek. Sőt, annál még többet is. Ráadásul a Facebook hirdetések A-tól Z-ig online tréning előfizetésével egy folyamatosan frissülő oktatóanyaghoz férsz hozzá, tehát a megszerzett ismereteidet mindig naprakészen tarthatod.

"Nemrég sikerült végignézni az összes videót, persze nem egy nap alatt. 🙂 

Mint ahogyan azt korábban már valaki megfogalmazta a kalandozások könyv után is, hiánypótlónak tűnik továbbra is Lévai úr munkája a Facebook területén. 

A tréning videói valóban A-tól Z-ig felölelik, körbejárják a Facebook hirdetési lehetőségeit a legapróbb részletekig, és nem csak a hozzáértőknek, szakmabelieknek szól, hanem olyan hétköznapi emberek is megérthetik ennek jelentőségét, fontosságát, akik egyébként a marketing területén nem jártasak.

Egyes fejezeteken belül is rengeted jó és új ötletet ad, vagy épp világít rá problémákra. 

Biztos vagyok benne, hogy érdemes lesz valóban, bizonyos időközönként újra és újra megnézni, mert később is új inspirációt adhatnak a Facebook jelenléthez."

Jeszenszky Attila

Mit érhetsz el a megszerzett tudással?

A Facebook hirdetési rendszer és a stratégiák megismerése és elsajátítása után:

 • könnyebben fogsz új ügyfeleket szerezni,

 • kisebb lesz a weboldal forgalom költsége,

 • csökkenhetnek a konverziós költségeid,

 • erősebb lehet a márkád,

 • gyorsabban fogsz tudni hirdetéseket kezelni

 • magabiztosabb leszel a mindennapi munka közben

"Leginkább azoknak ajánlom, akik mostanában kezdtek foglalkozni a Facebook hirdetésekkel, hiszen a tananyag mindenre kiterjedő, jól strukturált, könnyen megérthető és egyben részletes is. Azonban a haladóbb Facebook hirdetők is sokat profitálhatnak az oktatóanyagból, biztos vagyok benne, hogy mindenki számára tartogatnak újdonságot a videók, és 1-2 újdonság, ötlet is jelentős mértékben hozzájárulhat egy-egy Facebook kampány sikerességéhez."

Rebényi Viktor

Miért éri meg ez neked?

Ennek az online videó tréningnek a segítségével bárhol, bármikor megtanulhatod, hogyan tudod a legtöbbet kihozni a Facebook hirdetésekből.

 • Kis költségen szeretnél forgalmat a weboldaladra?

 • Több hírlevél feliratkozóra van szükséged?

 • Értékesíteni szeretnél a Facebookon?

 • Új vevőket szeretnél a közösségi médiából?

Többek között ezekben is tud segíteni neked az online tréningünk!

Mit kapsz a pénzedért?

Átfogó tudást és gyakorlatot, kényelmesen. Ki sem kell mozdulnod otthonról, vagy az irodából – a számítógéped előtt ülve elsajátíthatod mindazt, amivel a Facebookot üzleti aranybányává változtathatod

online-trening-tartalom-2016-03-23

Mit tartalmaz az online tréning előfizetés?

 • Közel 10 órány oktatóanyagot videó formában, amivel megteheted az első lépéseket a Facebook hirdetési rendszerében, de a haladók is kaphatnak új ötleteket.

 • Megtanulhatod, a Facebook hirdetési rendszerének felépítését, megszerezheted a beállításokhoz szükséges gyakorlati tudást, és ellesheted mik a legjobb gyakorlatok a hirdetések használata során.

 • Teljes értékű Facebook hirdetési tréninget, amivel megspórolhatod az online tréningek során felmerülő utazási költségeket és az egész napos munkaszünetet.

 • Közösségi kalandozások meetupjainkon készült videókat, marketing szakértők exkluzív előadásaival. Több, mint 2 órányi tipp, esettanulmány és inspiráció.

 • Tagságot egy közösséghez, amely bármikor tud segíteni neked, ha valahol elakadnál, vagy kérdéseid lennének.

A www.online.kozossegikonditerem.hu weboldal kezelője a Liftup Kft.